A gésa tánca

2017.07.15


A vakók, japán kalózok hajója alighogy partot ért Okinaván, már özönlöttek is a szigetre az emberek, hogy mielőbb menedéket találjanak az érkező tájfun elől.

Miyakó, a Jade Palota hercegnője Lunával, a cicájával kereste a gyerekcsapatot, akiknek hangját az ablaka felé sodorta az egyre erősödő szél.

Elkerülhetetlenül futott bele a kalózok hadába. A nem éppen széplelkű martalócok bizony nem gondolkodtak sokáig, amikor meglátták a gyönyörű fiatal lányt, rögvest karon fogták, és magukkal hurcolták.

Eközben a palotában kitört a pánik. Inari kemény hangon szólította a szamurájokat, hogy kutassák át a szigetet Miyakó után. A sógun és felesége kétségbeesetten siettek a kialakított búvóhelyre.

Fél órán belül a tájfun lecsapott a szigetre, így mindenkinek menedékbe kellett vonulnia. Inari és a szamurájok nem kereshették tovább a hercegnőt. 

Abban a pillanatban, ahogy a tomboló szél csendesedni kezdett, a vakók felszedelőzködtek, és bármennyire is ellenkezett, vitték magukkal a csodaszép leányt is cicástul. A hajón a kalózkapitány szolgálóleánya vette szárnyai alá az ijedt társaságot.

Natsuko, vagyis a nyár gyermeke gésa volt, mielőtt a vakók elrabolták. Elismerés és tisztelet övezte őt a legtekintélyesebb gésanegyedben, Gionban. 

Átölelte Miyakó vállát, és bevezette kicsiny kabinjába. Már az ajtóban elkezdett dúdolni egy japán gyermekdalocskát, hogy mielőbb megnyugtassa a rémült hercegnőt. 

Lefektette, betakarta, és mesélt neki Keikoról, a híressé vált legyezőtáncával bemutatkozó gésatanoncról, míg a Jade Palota ékessége elaludt.

FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.


Leírás:

  • mérete: 30x30 cm
  • savmaratott üveg
  • UTS német óraszerkezet
  • elegáns fekete óramutatók és másodpercmutató
  • színek: tüzes piros, narancsba hajló sárga, sötét árnyalatú dombzöld, éjfekete, kecses rózsaszín, álmodozó lila. 
  • Ideális bármely szoba falára, ahol fontos a hangulat, hálószobába, keleties jellegű nappaliba.
  • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
  • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
  • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
  • Ára: 249 


Érdekel A Gésa tánca egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.