Álomfogó

2017.08.01

Keiko volt a leghíresebb gésatanonc Gionban, mielőtt a vakók, a japán kalózok vezérének szolgálólánya lett. Amikor Miyakót, az ifjú Jáde hercegnőt is a hajóra hurcolták, belesajdult a szíve. 

Sajnálta a gyönyörű fiatal hercegnőt, és megfogadta, hogy segíteni fog neki megszökni valahogy, valamikor.

Miyakó riadtan függesztette ébenfekete szemeit a rongyos ruhában teát készítő egykor volt gésára. Nem merte megszólítani. Még fel sem fogta valójában, mi történt vele. Egy hevenyészve földre fektetett matracon üldögélt, és körülnézett a kis kajütben.

Nem látott szép függönyöket, sem egyéb ékességeket. Egyetlen színes valamin akadt csak meg a szeme. A szobácska falán lógott, egy láda felett. 

Kiváncsi gyermeklelke nyomban elfelejtette hol van, és rácsodálkozott a kárminvörös és meleg napsárga függesztékre.

Az aranyszínű vonalak táncra keltek lelki szemei előtt. A vörös és sárga színek fényében lágyan hullámzottak, a felkelő nap lebilincselő élményét idézve fel emlékeiben.

Natsuko, mert a fiatal gésatanonc elhagyta korábbi nevét, amikor a kalózhajóra került, egy japán gyermekdalt dúdolt, míg a teát készítette elő kettőjüknek. Szerette volna nagyon, hogy a kis hercegnő megnyugodjon, hogy ne féljen, hogy bízzon benne.

Ahogy a teát töltötte ki kettőjüknek egy-egy csészébe, észre vette, hogy Miyakó mit bámul. Szája mosolyra húzodott. A lány a szívének egyetlen kellemes dolgot nézte, ami segített neki átvészelni a hajón töltött napokat. 

Az álomfogó, ami a kis kajüt falán lógot a kalózkapitány odavetett ajándéka volt Natsukonak. Azonban a kapitány nem tudta, hogy valójában mekkora örömet szerzett ezzel elrabolt szolgálólányának. 

Egy ugyan ilyen csecsebecse volt gésatanconc korábban is a legkedvesebb tárgya. Az édesapja adta neki, amikor Gionba vitték a fiatal Keikot. Ez volt az egyetlen tárgy, amit magával vihetett, és ő féltett kincsként őrízte.

Tudta, hogy el fogja nyerni Miyakó bizalmát. Tudta, hogy meg fogja szöktetni a Jade Palota ifjú hercegnőjét. Tudta azt is, hogy búcsúajándékként a lányé lesz az Álomfogó.


FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

Leírás:

 • mérete: 30x30 cm
 • savmaratott üveg
 • UTS német óraszerkezet
 • fekete, elegáns fém óramutatók
 • színek: karmazsinvörös, meleg napsárga, táncoló arany kontúrral. 
 • A legkellemesebben egy hálószoba falán mutatós. 
 • Szállítás előtt kérhető az idő díszítő pöttyökkel történő jelölése.
 • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
 • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
 • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
 • Ára: 249

Érdekel az Álomfogó egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.