Házi áldás

2017.06.20

A házi áldás a legegyetemesebb és legmagasabb szintű jókívánság.

Éppen ezért kerül általában a lakás központi helyére. Ez lehet az előszoba, vagy akár a nappali.

A lakásba belépő vagy a nappaliban tartózkodó vendég önkéntelenül elolvassa ezeket a sorokat, és egy mindenki számára megfelelő gondolati energiát indít útnak.

Ez az áldás nem "kontárkodik bele" senkinek az életébe, mindössze azt kívánja a másik embernek, hogy olyan erők vegyék körül, amely mindenki számára a legjobb.

Erről egy rövid videót is készítettem.

Nézd meg ITT!

További információk

  • Két különböző méretben rendelhető. 
  • 20 x 20 cm-es: karmazsin piros alapszín - gyöngyházfehér betűkkel felrajzolva az áldás, és
  • 30 x 30 cm-es: a magyar népmesék motivumával körbeölelve az áldás szövegét (arany színű kontúrral karmazsin pirossal megfestve), és gyöngyházfehér matt hátteret adva hozzá.
  • Elkészítési ideje kb. 3-4 hét.
  • Az üveglap 3 mm-es vastagságú, a szélei csiszoltak.
  • Fekete és fehér óramutatókkal is kérhető.
  • Speciális óradobozba kerül (bónusz ajándék).
  • Személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás, hogy törésmentesen érkezzen meg a megrendelésed.
  • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
  • Ára: 249

Szeretnéd megvásárolni?

Akkor, kérlek olvass tovább!

Találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted, illetve erre a típusra legalul rendelést is leadhatsz.


FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól.

Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 

Rendelni szeretnék egy Házi áldás kézzel festett üvegórát

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök az árajánlatod elfogadásáról vagy elutasításáról, előbbi esetén a vásárlás adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.

SZERETNÉL KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?