Jáde hercegnő

2017.07.13

Okinaván mindenki a cseresznyevirágzás ünnepére készült, amikor Miyako a tűz kakas évében megszületett. 

Fehér és rózsaszín ruhába öltöztek a fák, illatuk messziről érződött. A Jade Palotában rendezett ünnepségre érkezők a cseresznyefákkal övezett úton sétáltak végig. 

Izgatott várakozás ült ki az arcukra, amikor a sógun feleségét látták eltávozni a főteremből.

Sutyorgó hangok cikáztak végig a folyósokon:

- Itt az idő, eljött az idő. - Itt az idő, eljött az idő. - hallatszott mindenhonnan percekig. 

Megszólaltak a taiko dobok: tam-tam-tam-tam. Tatatatam-tatatatam. 10 kéz lendült a magasba egyszerre és minden figyelem a hangok irányába fordult.

A sziget úrnője egy hangos szó, egy fájdalmas kiáltás nélkül vonult el. S bár testének nem tudott parancsolni, a belé nevelt fegyelem megtette hatását. Csak egy-egy önkéntelen rándulásból lehetett sejteni, hogy Miyako bizony úgy döntött, ma nemcsak a cseresznyevirágzást ünnepelhetik Okinaván.

A Jade Palota hercegnője még aznap éjjel megszületett. Édesanyja karjában tartva sétált ki vele napkeltekor a cseresznyevirágos fák alá. A legenda és a hagyomány is arra kötelezte, hogy az újonnan érkezett léleknek segítsen, mert: akire ráhull egy cseresznyefavirág, azt szerencse és boldogság kíséri útján...

Okinava szigetén így most már teljessé vált a tavasz köszöntése. 

Ezek a rózsaszín apró szirmok az élettől elválaszthatatlan múlandóságot, a folyamatos megújulás, az újjászületés körforgását szimbolizálják.

Miyako, a Jade Palota hercegnője immár a sziget legfontosabb leánya lett, féltve vigyázták, és őrízték minden lépését, amíg nem...

De ez egy másik történet. 

FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

LEÍRÁS:

  • mérete: 30x30 cm
  • savmaratott üveg
  • UTS német óraszerkezet
  • fekete gyöngypiros díszítésű óramutató
  • színek: csillogó jáde és szenvedélyes piros, drapp háttér. 
  • Jól mutat egy színes, vidám nappaliban, de akár egy gyerekszoba falán is.
  • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
  • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
  • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
  • Ára: 249 

Érdekel a Jáde hercegnő egyedi üvegóra

FONTOS: 

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. 

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). 

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu). 

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével. 

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. 

A fizetési határidő 8 nap.