Liliomszál - Miyakó kedvenc virága

2017.08.01

A liliomszál Miyakó ölébe hullott. Megtépázta az Okinaván tomboló viharos szél, de kitépni nem tudta a hercegnő hajkoronájából.

A Jade Palota ékessége tágra nyílt szemmel ült Natsuko, a japán kalózkapitány szolgálólányának matracán, és a kajüt egyetlen díszét, az álomfogót bámulta. 

Gyermeki lelke visszaszállt a szigetre, emlékezett.

Látta, ahogy aznap reggel felkelt az aranyló nap. A hajnal vöröses, narancsszínbe hajló fényei most is ébren találták. Már érezni lehetett a levegőben a közelgő tájfun okozta feszültséget, de a palota még csendes volt.

Inari, a szamurájok vezetője kopogtatott be az ajtaján. Ő volt a legfőbb testőre, és saját leányaként szerette Miyakót.

Szokásos ellenőrző körútját járta, amikor észrevette, hogy a hercegnő már ébren van. Első a kötelesség, így előbb eleget tett feladatának, de tett egy rövid kitérőt is a palota kertjébe.

Amikor benyitott a hercegnő lakosztályába, egy életteli, harmatos liliomvirágot nyújott át fejethajtva a fiatal lánynak. A virág még friss volt, így Miyakó ösztönösen az orrocskájához emelte, és beszívta bódító illatát. 

Mindössze egy mosollyal és egy fejbiccentéssel köszönte meg Inari figyelmességét, ahogy illett, majd visszalépdelt az ablakához. 

Inari ösztönösen visszahúzódott, felöltötte szokásos komor ábrazatát, és a szamurájok lakhelye felé indult. 

Miyakó finoman a hajába tűzte a virágot, és szülei köszöntésére indult, hogy aztán a tanulószobában fogadja aznapi oktatóit. Észre sem vette, hogy a liliom a hajában maradt, és finom illatcseppeket hagyott maga után, amerre járt. 

A szigetre lecsapó tájfun azonban megváltoztatta a szokásos napirendet. A hercegnő is olyat tett, amit eddig még sosem, megpecsételve ezzel sorsát. Amikor egy váratlan pillanatban kisurrant az ablakon, hogy megkeresse a játszadozó gyerekeket, eszébe sem jutott, hogy ezzel a döntésével az egész élete meg fog változni.

Most pedig egy kalózhajó picike kabinjában üldögélt. Natsuko épp egy csésze teát nyújtott neki, kiszakítva ezzel a lányt az emlékeiből. Eközben a liliomvirág sebzetten, legnagyobb szirmát elveszítve hevert a Jáde hercegnő ruháján. Illata rég elszállt, színe megfakult.


FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől.


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

Leírás:

  • mérete: 30x30 cm,
  • lecsiszolt szélű, 4 mm-es savmaratott üveglap,
  • UTS német óraszerkezet 365 napos cseregaranciával,
  • fehér óramutatók,
  • színek: 3 D kontúrral megrajzolt rózsaszínben pompázó lilomszál, fehér-szürke-barna erdei környezetben. 
  • Jól mutat bármely színes falon, akár hálószobában, akár a nappaliban.
  • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
  • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
  • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
  • Ára: 249

Érdekel a Liliomszál egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.

SZERETNÉL KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?