Luna, a hercegnői cicalány

2017.07.14

Tájfun tombolt azon a napon a csendes-óceáni sziget partjainál.

Miyako, az éj gyermeke, aki születése időpontja miatt kapta a nevét, egyre ügyesebben játszotta ki a harcedzett és éber szamurájok mindig figyelő tekintetét.

Nem kis erőfeszítésébe került, hogy olykor-olykor legalább néhány percre magára maradhasson anélkül, hogy a sógun valamelyik embere, még ha a távolból is, de ne követné minden lépését.

Egyetlen társa volt, Luna. A hercegnői cicalány, aki szintén nemesi felmenőkkel rendelkezett. Így érdemelte ki azt is, hogy néhány hetes korától kezdve a Jade Palota hercegnőjével nevelkedhessen. 

Nem csoda, hogy így vigyázták, és őrízték Miyakot, hiszen ő volt szülei szeme fénye, az a gyermek, akinek megszületésében már alig-alig reménykedtek. A hercegnő azonban nem élvezte az őt megillető figyelmet.

Szigorú napirend szerint élte az életét. A hajnal vöröses, narancsszínbe hajló fényei rendszerint már ébren találták. A tanítók egymásnak adták a kilincset.

Az erős szél gyerekzsivaj hangjait sodorta felé. Közeledett a tájfun. Mindenki érezte Okinava szigetén, hogy a levegő feszültséggel telik meg.

Miyako kihasználta azt a pár percet, amíg Inari, a szamurájok vezetője szót váltott a sógunnal, és kisuhant az ablakon. 

Természetesen Luna is vele tartott, a világ minden kincséért sem maradt volna el Miyakotól. A lányt elemi erővel vonzották a gyerekhangok, nem érdekelte a tomboló szél, játszani vágyott.

Mindeközben vakók, japán kalózok hajója közeledett Okinavához. Nagyon igyekeztek, hogy a tájfun ne az óceánon találja őket.

FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

Leírás:

 • mérete: 30x30 cm
 • savmaratott üveg
 • UTS német óraszerkezet
 • elegán fekete fém óramutatók
 • színek: éjfekete, metál gyöngydíszítéssel, gyöngyházfehér matt háttér. 
 • Kifejezetten színes falra ajánlom, gyerekszobába, nappali, de akár a hálószobába is. 
 • Kérhető díszítő pöttyökkel az idő megjelölése szállítás előtt.
 • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
 • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
 • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
 • Ára: 249

Érdekel a Luna, a hercegnői cicalány egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.