Mosolygós napocska

2017.08.06

Árnyas fasor keretezi a sétáló utcát, ahol legközelebb megpillantottam a kis Trudit édesanyjával és édesapjával kézen fogja bandukolni. 

Nemcsak a családi összetartozás miatt fogták a szőke copfos kezecskéit, hanem azért is, mert fejecskéje körbe-körbe járt. Többet tekintett az égboltra, mint a lábai elé. 

Trudi csilingelő hangja most is messzire hallatszott. Természetes mosolyt varázsolt a környezetében lévő emberek arcára, ahogy ecsetelte rendkívül magabiztosan:

- De, igen. Én tudom, hogy a napnak is van napszemüvege. Biztosan jó sötét, mint a tiéd, apu. - hangzott a határozott kijelentés.

A szülők kicsit lassítottak, de nem álltak meg. Összenéztek, és összekacsintottak. 

- Trudi, ennyire biztos vagy benne, hogy a napocskának ott fent a fejünk felett napszemüvegre van szüksége?

- Hát, persze, anyu. Nagyon erősen tűz. - jött a gyors válasz. - Nézd, érzem a karomon, nézd, milyen meleg, ahol süti a napocska. Az óvónéni azt mondta, hogy amikor erősen tűz a nap, ezt nem igazán értettem, mit jelent, hogy tűz a nap, de aztán elmesélte, hogy ezt onnan tudjuk, hogy érezzük a bőrünkön, akkor fontos, hogy a szemünket is védjük. 

- Mást is mondott még az óvónéni, Trudi? 

- Igen, anyu. Azt mondta, hogy azoknak a gyerekeknek, akiknek világos a szemük, mint az enyém, a tiéd és az apáé, különösen fontos, hogy legyen napszemüvege.

- Értem, kicsim. És, hol van most a te napszemüveged? 

Trudi megérinte az arcocskáját, nagyra nyitotta a szemeit, és hirtelen megállt. 

- Hű, anyu! Tényleg, nincs rajtam napszemüveg. - ijedt hangon folytatta. - Akkor most valami baja lesz a szememnek? 

Anyukája és apukája is leguggolt a kislány elé. Magukhoz ölelték és megnyugtatták:

- Nem, Trudi, nem lesz semmi baja a szemednek. Vigyázunk rá. Most csak otthon maradt a napszemüveged. Az előszobában láttam, mielőtt elindultunk. 

Apukája folytatta: 

- Látod, most rajtam és anyun sincs napszemüveg. Most egy kicsit ezek nélkül sétálunk, jó?

Trudi bólintott, és amikor a szülők felálltak,  apró szökkenésekkel indult tovább egy dalocskát dúdolva:

- Süss fel nap,

Fényes nap,

Kertek alatt a ludaim

megfagynak.

FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

Leírás:

 • mérete: 20x20 cm,
 • lecsiszolt szélű, 3 mm-es savmaratott üveglap,
 • UTS német óraszerkezet 365 napos cseregaranciával,
 • aranyszínű óramutatók és fehér másodpercmutató,
 • színek: narancssárgával megbolondított napsárga égszínkék háttérrel és arany kontúrral. 
 • Ideális előszobába, nappaliba, de legfőképpen egy gyerekszobába.
 • Ez a minta rendelhető napszemüveg nélküli napocskával is.
 • Elkészítési idő kb. 2-3 hét.
 • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
 • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
 • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.

Érdekel a mosolygós napocska egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.

SZERETNÉL KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?