Örök emlék - Nászajándék a jegyespár nevével

2017.07.16

A futó zápor és a napsütés együtt arra késztette Lillát és Tamást, hogy szünetet tartsanak. Jövő héten költöznek be az új lakásba, mert érkezik a trónörökös. A szivárványt keresve léptek ki az erkélyre, és körbenéztek.

Szemük gyönyörködött a színpompás látványban, átölelték egymást. 

Ahogy az erkélyajtóban álltak, és benéztek a dobozokkal zsúfolt szobába, megakadt a szemük az egyetlen tárgyon, ami még a szoba falát díszítette.

Két galamb, egy szív, a nevük és a jeles dátum. Szívük megtelt az egymás és Lilla szíve alatt megbúvó gyermekük iránt érzett szeretettel.

Egy évvel ezelőtt házasodtak össze, és már bővül a család, így nagyobb élettérre van szükségük. Hamar megtalálták új otthonukat, ahol már egy gyerekszobát is ki tudnak alakítani. Már csak a mindennapok használati tárgyai vártak elcsomagolásra.

A nászajándékba kapott, kézzel festett üvegóra lett legféltettebb kincsük, így ezt utoljára hagyták. Külön fogják magukkal vinni a költözés napján és ez lesz az első, amit a nappaliban elhelyeznek. Lilla már régen megtalálta a helyét.

Mindig, amikor ránéznek eszükbe jut egy-egy emlékezetes pillanat az esküvőről. Hogy mennyire várták, hogyan készültek rá, milyen boldog érzés volt kimondani: IGEN.

Tamás magához húzta Lillát, és megcsókolta. Kézenfogva léptek vissza a szobába, hogy folytassák a készülődést új életükre.

FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

Leírás

 • mérete: 30x30 cm,
 • az üveglap 3 mm-es vastagságú, a szélei csiszoltak,
 • UTS német óraszerkezet, amely rendkívül halk, a hálószobában sem zavarja meg az ott alvók álmát 365 napos cseregaranciával
 • fekete óramutatók, de kérhető fehér vagy arany színű óramutatókkal is,
 • színek: old gold kontúrral megrajzolt szív alakú minta 2 galambbal, szenvedélyesen tüzes piros, gyöngyházfehér matt háttér. 
 • Ideális a hálószobába, vagy akár a nappali falára. 
 • Elkészítési idő kb. 2-3 hét.
 • Speciális óradobozba kerül (bónusz ajándék).
 • Személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás, hogy törésmentesen érkezzen meg a megrendelésed.
 • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
 • Ára: 249

Érdekel Az örök emlék nászajándékba egy  jegyespárnak egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.