Trudi, a legkiváncsibb kislány

2017.08.06

Munkából tartottam hazafelé, amikor a villamosmegállóban megláttam Trudit és az anyukáját. Szőke fürtjei, világító kék szemei és incifinci gyermekhangja nem csak engem késztetett lassításra. 

Egyik kezében a maciját tartotta, a másikkal édesanyja kezét fogta. Kicsit megrángatta, hogy figyeljen rá, és jól hallhatóan azt kérdezte:

- Anyu, én miért vagyok kislány?

A magas, kosztümös hölgy jól láthatóan belepirult, mikor észrevette milyen nagy figyelem veszi körül őket, de mosolyra húzodott a szája, és úgy fordult Trudi felé.

- Mert Te kislánynak születtél. 

- Jó-jó, anyu, de miért? Miért nem kisfiú vagyok?

Megálltam. Bevallom, én is kiváncsi voltam a válaszra. 

Láttam, hogy az anyuka elgondolkodott mit válaszoljon eme komolyan hangzó kérdésre. Lenyűgözött, hogy nem egy hagyjál békénnel ütötte el a válaszadást. Megálltam és figyeltem, hátha sikerül elcsípnem mit felel.

- Tudod, amikor az angyalok megsúgták, hogy Te leszel a mi kisbabánk, akkor én és apu is azt szerettük volna, hogy kislányunk szülessen.

- Jó, anyu, ezt már mondtad. De, miért kislány, miért nem kisfiú?

Megmondom őszintén, ha én kaptam volna ezt a kérdést, hirtelen nem tudtam volna mit mondani, de nem úgy az elegáns hölgy.

- Tudod, kicsim, amikor megéreztem, hogy a szívem alá költöztél, akkor elmeséltem az apukádnak, hogy én mindig is nagyon szerettem volna egy kislányt.

- És apu mit válaszolt? - Trudi komolyan nézett az anyukájára és folytatta. - Tudod, anyu, ma a Léna, tudod, azt mondta, amikor kezet mostunk ebéd előtt, hogy hallotta, amikor az apukája azt mondta az anyukájának, hogy ő egy kisfiút szeretne. Ez mit jelent, anyu? Lénát ki fogják cserélni egy kisfiúra?

- Jaj, dehogyis fogják Lénát egy kisfiúra cserélni. Lénát nagyon szeretik a szülei, biztosan nem akarják őt kicserélni. - érkezett a meglepett és gyors reakció az anyukától.

- Trudi könnyes szemekkel nézett felfelé. - De, anyu, akkor miért mondta a Léna apukája, hogy ő egy kisfiút szeretne? Akkor én már soha többé nem találkozhatom a Lénával? És ti, ti is akartok egy kisfiút?

Látszott a kislányon, hogy még legalább ezer kérdést akar feltenni. Első hallásra nem nyugtatták meg az elhangzottak. Mégis csak a legjobb barátnőjéről volt szó.

Anyukája felsóhajtott, odavezette Trudit egy padhoz és leültette. Sokkal inkább gondterheltnek tűnt, mint mérgesnek. Odahajolt a szőke copfoshoz, átölelte és hosszan a fülébe sugdosott. 

Azzal, hogy elsétáltak, sajnos hallótávolságon kívül is kerültek. Nem követtem őket, azonban láttam, ahogyan a korábbi néhány könnycseppet nem követik újabbak.

Trudi lassan megnyugodott, és újra mosolygott. Magához ölelte ő is az anyukáját, majd a maciját és felszökkent a padról. 

Csillengelő kacagása foszlányait még felém sodorta a szél, amikor a villamos ajtaja bezáródott. 

FONTOS

A már elkészült vagy készülőben lévő kézzel festett üvegórákról és üvegképekről készült fotók saját készítésűek, nem minden esetben adják vissza az "élő" képet, a színárnyalatok észlelése nagyban függ a monitor, a telefon beállításaitól. 

 Ezért a kiszállított termék színe kis mértékben különbözhet a Megrendelő szubjektív elvárásaitól, elképzeléseitől. 


Szeretnéd megvásárolni?

Akkor kérlek, olvass tovább!

A leírás után találsz egy űrlapot, amivel ezt megteheted.

Leírás:

  • mérete: 30x30 cm
  • savmaratott üveg
  • UTS német óraszerkezet
  • elegáns fehér óramutatók és másodpercmutató
  • színek: igazi kislányos rózsaszín árnyalatok, álmodozó lila háttérrel.
  • Ideális egy tündéri leányka szobácskájába.
  • Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
  • Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás (a környező EU tagállomakba külön díj nélkül).
  • Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentesen újra elkészítem.
  • Ára: 249

Érdekel Trudi, a legkiváncsibb kislány egyedi üvegóra

FONTOS:

Amennyiben a megrendelés vagy megvásárlás opciót választottad, akkor az alábbiak érvényesülnek és lépnek életbe.

A megrendelés/megvásárlás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megvásárlási szándék és megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF).

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (info@fillerglasdesign.hu).

A szerződést a vásárlási/megrendelési szándékod kifejező űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással Filler Ildikó (kisadózó) egyéni vállalkozóval kötöd (1195. Budapest, Nagysándor József u. 24. Adószám: 60065548-1-43). Én, mint a különleges adózói kör tagja (alanyi adómentes kisadózó) alávetettem magam a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési tájékoztató ismertetésével.

Fizetési feltételek: A vásárlási/megrendelési szándékod kifejezését követően 24 órán belül visszajelzést küldök a vásárlás/megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

A fizetési határidő 8 nap.