Bemutatkozom

Szeretettel üdvözöllek!

Az oldal tetején a Japán fahíd elnevezésű általam festett képet látod. 

Elkészíteni is egy csoda volt, és azóta is valódi varázslat számomra az üvegfestés. A weboldalt folyamatosan frissítem, ahogy elkészülök az újabb üvegvarázslatokkal, szóval érdemes visszajárnod, hogy lásd az újdonságokat. 

Amennyiben szívesebben nézel videókat, több képet, és érdekel hogy miként készült el egy-egy kézzel festett üvegóra, akkor Filler Glas Design néven megtalálsz a facebookon, a youtube-n és az instragramon is.

Nos, van valami, amit még szeretnék elárulni Neked, egy kicsi titok.

2016-ban talált rám a nagy, az igazi, a tudod, az a hűha szerelem. 

Picike volt, éppen csak hogy szárba szökkent, amikor veszett mód elkezdtem locsolni, hogy miharabb nagyra tudjon nőni. És, képzeld a valódi növényekkel ellentétben ez nem borult ki a cserépből ázottan, mint vihar után a kis kerti tuja.

Sokkal inkább erőre kapott, erős gyökeret eresztett és aztán virágba borult. Hát, igen, ezt jelenti az üvegfestés számomra. 

A lelkesedésem töretlen és a mosoly, ami alkotás közben természetessé vált számomra, visszatükröződik, amikor az általam megfestett üvegóra dobozának teteje kinyílik. 

Hát, ezért a mosolyért, a Te szemedben tükröződő büszkeségért, hogy valami egyedit, különlegeset, valami olyat, ami másnak nincs, hogy csak Te birtokolhatsz egy ilyet... hát, ezért alkotok.

Köszönöm, hogy megtisztelsz a figyelmeddel.

Filler Ildikó üvegvarázslóAmennyiben szeretnél hírlevelet kapni tőlem a készülő üvegórákról, újdonságokról, kedvezményes ajánlatokról és a blog bejegyzésekről, akkor itt megadhatod az e-mail címed.

Kérlek, előtte olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót.

Köszönöm.